2017/2018

Vill passa på att tacka för den här säsongen!

Det har varit en rolig vinter och säsongen 2017/2018 är nu slut. Är tacksam över allt jag har fått uppleva. Många av målsättningarna som jag satt upp inför säsongsstarten har jag kunnat bocka av. Jag har fått se flera nya platser och har blivit många erfarenheter rikare. Det har varit otroligt roligt och jag har fått spendera mycket tid med härliga personer. Resultatmässigt har det funnits både toppar och dalar. Jämfört med tidigare år har jag gjort framsteg och har slagit personbästa flertalet gånger. Det betyder väldigt mycket för mig att se en utveckling. Vill tacka för all stöttning som jag fått från olika håll.

IMG_0392

 

 

 

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

 

 

 

 

Foto: Håkan Blidberg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0975

 

 

 

 

 

 

IMG_1050

Foto: Ugra Biathlon

 

 

 

 

 

 

 

 

Kram
Felicia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *