SM-brons, läger mm.

Nu känner man att hösten har kommit på riktigt. Det är riktigt kallt på morgonen men än så länge värmer solen fortfarande en del. Det har nu gått ett par veckor sedan SM och sist jag skrev. Jag lovade att återkomma efter tävlingarna i Boden och berätta lite hur det gått.

Lördagens distans var inget att hänga i julgranen med riktigt dåligt skytte i stå, 1313 (LSLS). Åkningen kändes bra de första två varven, därefter blev jag väldigt trött…

På söndagen vaknade vi upp till strålande sol och jag hade känslan av att det skulle bli en bra dag. Inskjutningen gick mycket bättre än dagen innan så det gav en bra trygghet inför skyttet. Jag startade kontrollerat för att inte göra samma misstag som jag gjorde på distansen och gå ut för hårt. Samtidigt är en sprint bara hälften så lång (7,5km) så det gjorde inget om jag skulle bli trött. Började med en 0a i liggande skyttet och inför ståskyttet var jag faktiskt inte så nervös. Började med fyra bra träffar och inför sista skottet var jag nära att göra ett slarvskott. Hann reagera och ta om det skottet så det blev en träff. Pjuh…
Sista varvet var endast 1km då de andra varven var längre än de borde vara. Så det var bara att gasa hela vägen in i mål. När jag fick höra att jag gick in som 3a trodde jag först inte mina öron. Men när jag insåg att så var fallet blev jag jätteglad. Det var min första individuella medalj som senior. Skönt att starta seniortiden med det. 🙂

Efter det har jag hunnit med ett max-test som var bland det jobbigaste jag varit med om. Istället för att åka så länge man orkar så åkte vi istället 900m på tid. Man fick styra bandet själv genom att åka fram om man ville höja hastigheten och bakåt om man ville sänka. Bandet accelererade lite snabbare än vad jag räknat med så det blev fruktansvärt jobbigt. När det endast var 150m kvar trodde jag inte att jag skulle klara av att åka klart. Stapplade klart testet med mjölksyra upp i öronen. Bra test trots allt.

Några veckor efter det blev jag och några till medbjudna till U-lagets läger i Ramundberget. Det blev ett jättebra läger med bra träning, bra mat och ett roligt gäng.

Nästa måndag är det dags för nästa läger som kommer att vara i Sollefteå. Ser fram emot det!

Pallplats på SM img_8335 Från ett av passen på lägret i Ramis Bästa gänget! Min nyaste sponsor! Byrackarn är en lunchrestaurang i Orsa

Byrackarn är min nyaste sponsor som förser mig och Nicolina med god och nyttig mat när vi är i Orsa! Det är guld värt.

Hörs snart igen!
/Felicia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *