Snart SM…

Nu är det inte långt kvar till säsongens första tävling, rullskidskytte SM. Det börjar på lördag och det är distans och sprint som gäller denna helg.

Just nu befinner jag  mig i Östersund. Passade på att åka hit lite tidigare för att få bästa uppladdningen inför SM. Har kört lite tävlingförberedande träning nu sista tiden vilket innebär många riktigt tuffa pass. Vi har varit ett litet gäng som har kört nästan allt tillsammans vilket jag tycker gör det både enklare och roligare att genomföra dessa pass när man kan hjälpa varandra.

Förutom att träna har jag passat på att umgås med vänner jag inte sett på hela sommaren. Det har varit riktigt kul att få snacka av sig lite. Har bland annat varit och fikat, plockat blåbär två (?!) gånger och ätit pizzamiddag i en hammock. Igår när jag hade vilodag var vi ett gäng som gick och åt brunch tillsammans. Supermysigt och väldigt gott.?

image image

 

Vi hörs!

/Felicia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *