Long time no see

Hejsan!
Dagarna rullar på som sedan  blir till veckor och månader och vips så är vi nu inne i juni. Med det faktum att jag har ett minne som en guldfisk kommer ingen lång utläggning om den förra säsongen. Vi startar på nytt helt enkelt.

Det nya träningsåret har startat riktigt bra med både mer och tuffare träning än tidigare. Det har blivit en rätt stor ökning av antalet timmar jämfört med tidigare år, vilket har sina rimliga förklaringar då jag inte haft någon skola att vara på nu de senaste veckorna. Vi är nu inne på sista veckan i period två (en period är fyra veckor) och nästa vecka är det lite lugnare med träningen. Tills dess är det däremot hårdkörning som gäller och idag kände jag att jag levde med 5 x 10min A3 och igår cyklade jag i 5h. Ja, träningen rullar på helt enkelt.

På ett skyttepass med Nicolina!

Ha det så bra så länge!!

/Felicia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *