Tävlingar hit och dit…

Äntligen kanske man kan säga, att jag tar tag i att skriva ett par rader här. Just nu känns det som att allt har gått i ett. Nu är det endast par tävlingar kvar för denna säsong och en summering kanske kommer senare.

Vad har hänt sedan sist då? Ja det är en bra fråga, det är knappt att jag kommer ihåg själv…

Jo men jag har varit i Lima där jag körde singelmix stafett och vi slutade på en bra 4:e plats. Dagen efter var det masstart. Med lösa spår och snöfall krigade vi oss uppför den sk mördarbacken fem gånger. Med trötta ben slutade jag på en 3:e plats med en bra bit både uppåt och nedåt i resultatlistan.

image

Frida Gustavsson och Linn Larsson!?

image

Samma peps, annan ordning. Frida Gustavsson och Linn Larsson.

På söndagen var det dags för sprint… Det blev kanske lite väl spännande för min smak när jag fick reda på att jag hade en segermarginal på 0,3 sekunder…

image

Heléne, Kine och Lillemma

Sen att nästan hela homie-crewet var samlat blev en såå rolig överraskning! Saknat dem?

Efter det drog en träningsperiod igång och det blev fokus på att samla lite timmar igen. En dag var vi ute på ett långpass med längduniversitetet. Det blev ett riktigt härligt pass som bjöd på stålande sol, skratt och någon väggning här och där…??

Lisa Vinsa och Frida Hagström ☀️??

Det här får räcka för nu. Kommer med en uppdatering om de avslutande tävlingarna i swecupen som avgjordes förra helgen senare.?

/Felicia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *