JSM-guld…

Som jag skrev tidigare avgjordes JSM i Piteå förra veckan. Det var alltså masstart, distans och stafett som gällde. Vi var ett ganska litet startfält men det var ändå hård konkurrens.

Masstarten började bra och fram till sista skyttet var vi 4 stycken som var ganska samlade. Där och då sket det sig för min del när jag drog iväg 4 bom… Fick gasa på rejält sista varvet och lyckades ändå knipa en bronsmedalj.

På distansen dagen efter gick skyttet mycket bättre. Satsade på att ta det lite lugnare på vallen eftersom varje bom kostar en minut, något som man inte har råd med. Tyckte att jag hade en hyfsat bra känsla i skidåkningen och öppnade lite hårdare än normalt. Det kände jag minst sagt av och började känna av mjölksyran i benen. Hann börja tänka och fundera lite på att det var jobbigt innan jag styrde tankarna mot att fokusera på annat istället, typ teknik och att när jag kommer imål så får jag vila… Någon vila blev det iallafall inte sista varvet när jag fick höra att jag ledde med ett fåtal sekunder, något man lätt kan tappa. Eftersom jag startade först vet man ju inte vad som händer där bakom heller. Jaha, då var det bara att öka farten. Köttade på allt vad jag kunde och med bra hejarop ute i spåret kunde jag pressa ut det mesta. För det fick jag en guldmedalj, med 2,6s marginal…

Dagarna i Piteå avslutades med stafett och där körde jag tillsammans med bästa klubbisarna in ytterligare ett guld! Så himla kul.

Sammanfattningsvis var det roliga dagar där med bra och tufft motstånd. Något annat roligt är att jag har blivit uttagen att köra JVM som iår går i Rumänien. Det ska bli skitkul och jag längtar till att få åka dit!

image

 

 

 

 

/Felicia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *