Mot Piteå

Hey yo! Just nu sitter jag i minibuss påväg upp till Piteå och JSM. Masstart, distans och stafett står på programmet.

Nu är julen över för iår och det blev en snabb sväng hem för lite julfirande innan det var dags att åka iväg igen. Har även iår varit snäll verkar det som eftersom jag fick fina klappar av tomten. Däremot åkte vi redan igår till Östersund för att idag fortsätta resan mot Piteå.

Som sagt är det JSM som avgörs de närmsta dagarna. Jag känner mig riktigt taggad och ser fram emot vad som väntar.

Innan jul var vi till Boden där swecup 1-3 hölls. Det blev en ganska bra helg mycket tack vare bra skytte 2 av 3 tävlingar. Vi körde sprint, jaktstart och distans. På jaktstarten lyckades jag skjuta 0001 så det är jag nöjd med, även fast jag såklart hade velat sätta alla skotten. Helgens placeringar blev 3:a, 2:a  och 2:a vilket också var ganska bra.

image

Det som väntar nu närmast är träning i eftermiddag sen är det bara att tuta och köra  för imorgon drar det igång.

Puss och kram

/Felicia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *