Premiär

Nu har säsongen 15/16 dragit igång! Kändes som det var nyss jag drog igång sommarträningen och nu har redan första tävlingshelgen varit.

Igår var det sprint på programmet. Känslan inför loppet var bra och jag var taggad. Tyckte att åkningen funka ganska bra och med skyttet 01 kom jag på en 5:e plats. Bommade sista skottet i stå och även fast jag vet att man inte ska tänka ”om” så är det surt när jag kanske hade kunnat knipa en 3:e plats istället. Med det som motivation var jag taggad inför masstarten idag. Kände däremot redan på första varvet att det var en  segare kropp jag blev tvungen att handskas med. Kom in till första skyttet och insåg att jag tappat ett magasin, sköt en 0:a och när jag klev upp från mattan åkte jag till en funktionär precis bakom vallen och som tur var hade han mitt magasin. Det tog inte så lång tid men det är ändå en distraktion man helst vill unvika. Fortsatte andra liggserien med en 0:a för att sen dra iväg en 3:a i första stå. Fml tänkte jag då, inte alls vad jag behövde när åkningen var så pass seg som den var. Sen tänkte jag, aja, då måste jag väl skjuta fullt sista och ja, det gjorde jag. 3 bom är väl inte jättemycket egentligen men det är onödigt att dra alla i samma serie. Åkningen räckte inte till idag men än är det tidigt på säsongen och i år har jag tränat mer än tidigare så formen kan variera ganska mycket bara från dag till dag.

Nu ser jag fram emot kommande tävlingar!

image

 

 

 

Foto: skidskytte.se

/Felicia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *