Sollefteå

 

Den här helgen har jag spenderat i Sollefteå. Det blev minst sagt en spontantur hit men en rolig sådan.

Åker ju till Idre på läger nästa vecka så har haft lite att förbereda, bland annat valla skidor. Så det, blandat med att tvätta kläder är det vi har pysslat med mellan träningspassen. Idag hade jag maxintervaller på schemat och det gick bra tycker jag. Kom precis på att det kan ha varit det sista rullskidpasset den här säsongen. Shit pommes. Första tävlingen är om två veckor och just nu känner jag en blandning mellan ångest och längtan. Antar att det är som det ska vara.

Puss

/Felicia

image

Close enough. Försökte få till en klassisk hoppbild. Antingen måste jag hoppa högre eller så  måste Nicis öva upp sina foto-skills.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *