Höstlov

Nu är jag tillbaka till Östersund och lägenheten igen. Förra veckan var jag hem en sväng för lite höstlov.

Det var skönt att komma hem efter att ha varit här i nästan 2,5 månad. Jag har visserligen haft besök här men det var skönt med lite miljöombyte. En dag drog vi ner till Torsby för att få åka skidor vilket var riktigt kul! Annars har träningen gått bra sen vi drog igång igen efter viloveckan. Jag kände att det var välbehövligt med återhämtning. Jag har faktiskt känt mig pigg på intervallpassen och kunnat få upp pulsen på ett bra sätt.

image

Igår lämnade jag in min andra hemuppgift i den kursen jag läser just nu. Jag kan ju säga att det bara har gått utför med min skolmotivation. Jag tror och hoppas att jag iallafall blir godkänd.

Det var väl allt för nu,

tjenixen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *