Återhämtning

Nu har alltså den sk återhämtningsveckan börjat. En tid för att kunna ta till sig den tuffa träningen som genomförts de senaste veckorna. Helt enkelt en tid för att pilla lite navelludd. Höhö.

Den här veckan är alltså till för att samla lite ny energi inför det som väntar innan säsongen drar igång. Det betyder å ena sidan inte att det blir sofflocket för min del veckan ut. Däremot kommer det att bli betydligt lugnare än de senaste veckorna. Man har tillåtelse att känna efter hur kroppen känns och kunna slappna av lite. De senaste veckorna har minst sagt lämnat spår i form av en ganska sliten kropp. Igår avslutade vi med ett race, masstart.  Sköt helt ok med tanke på att jag har haft fokus på att bli snabbare på vallen. Fick även träna på min spurt där på slutet. 😉

Annars längtar jag till att snön ska komma så det går att åka skidor. Just den här tiden saknar jag Torsby och tunneln lite.
Här kommer lite pics från förra säsongen. Den roligaste hittills, men hoppas såklart att den kommande ska bli ännu bättre!

image image

Med bästa Johanna på IBU-cup i Polen!

Puss/

Felicia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *